Donderdag 11 november wijzigt Woodstock Oss tijdelijk de restaurant formule omdat eigenaar en ‘grillmeister’ Marcel voorlopig uit de running is in verband met zijn gezondheid. Het team van Woodstock Oss zocht samen naar mogelijkheden, dacht even ‘andersom’, kwam tot de conclusie dat vlees toch echt dé specialiteit is van Woodstock Oss en voila; De Carpaccio Bar & Meer… was geboren en is vanaf donderdag 11 november te bezoeken!

Van donderdag tot en met zondag kun je bij De Carpaccio Bar & Meer… genieten van een variatie aan carpaccio’s, aangevuld met diverse andere gerechten. Jacky van Raaij: “Als onze grillmeister tijdelijk niet kan bakken, dan bakken wij dus ook niet maar maken andere gerechten. We hebben als team de koppen bij elkaar gestoken en hebben gebrainstormd over wat we allemaal kunnen serveren van het mooie vlees zonder dat het door onze chef-kok gebakken, gebraden en gegrilld wordt, en kwamen al snel op de populariteit van de carpaccio en besloten hier dus tijdelijk in verder te gaan. Hopelijk loopt iedereen hier warm voor en kunnen wij vanaf donderdag onze gasten ontvangen in de gezellige carpaccio bar. Uiteraard staan er naast overheerlijke carpaccio’s ook de befaamde ‘Woodstocktoren’, de gamba’s en de steak tartaar op het menu én… elke dag wordt er tevens iets verrassends op het specialiteitenbord gepresenteerd voor onze gasten.”

Kom gezellig genieten bij De Carpaccio Bar & Meer… in de gezellige Peperstraat in Oss!