De eerste maand Woodstock-Oss zit erop. Marcel en ik zijn enthousiast over het team en de vele gezellige gasten. Bekende gezichten, maar ook heel veel nieuwe gezichten mochten we begroeten in de Peperstraat. Bedankt alvast aan degene die er waren en een welkom voor diegene die een keertje aan willen wippen. En zoals ik op social media al deelde: als er dan een slager komt eten die zegt: ‘Dit is de lekkerste rib-eye die ik ooit gegeten heb!’, zijn we na 30 jaar horeca nog steeds apetrots. De kwaliteit van producten en de kok maken samen de ideale combinatie. Volg onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle mooie nieuwtjes…

Kies jij ook voor (H)eerlijke kwaliteit?
Naast mooie kwaliteit gerechten, kozen we ook voor fotografe Suzanne Bax omdat ze en mooie portfolio had. Zij  heeft al mooie beelden geschoten in ons restaurant, waarbij deze goed tot zijn recht komt. De zomer leent zich natuurlijk voor vrolijke kleurrijke gerechten, maar ook op de foto’s doen ze het goed.