Menu

Mondvermakers bij de borrel

Aioli -3

Brood, kruidenboter -3,5 p.p.

Springroll van pekingduck en hoisin -9,50
Goed begin/ huisbrood-dippers-serranoham -4,5 p.p.
Pata Negra 60 gr. knoflookbrood -12,5

Oesters (indien voorradig) 1/2dz. -19,5

Steak Tartaar/ pata negra  -15,5
gehakte ossenhaas met Iberico-ham
kwarteleitje en piccalillymayo

Carpaccio van rund  Parmezaan-pesto-macadamia -12,5
Truffelmayonaise +2
Gebakken knoflook gamba’s + –7

Sashimi/Sashimi XL van Zalm & Tonijn -15,50/21,50
met wakamé-gember-wasabi-sojasaus

Crispy tonijn “pizza-style” -15,5
Dagverse tonijn op een krokante bodem met wakamé-gember soya-gel en wasabi-mayonaise.

Gamba’s pikant -15,5
Woodstock’s favoriet. Romige zoet-pittige saus met zeekraal en taugé.

WOODSTOCK ‘Festival’
Voorgerecht te bestellen vanaf 2 pers. 5 Gerechtjes om samen te delen  –16,50 p.p.

Voorgerecht worden gereserveerd met brood en kruidenboter.

 

Tournedos (Best in Town) 200 GR+   -32,5

Gras gevoed Hereford/black Angus New Zeeland

Ribeye 300 GR -32,5

Gras gevoed Hereford/black Angus New Zeeland

Entrecôte 300 GR -32,5

Gras gevoed Herford/black Angus New Zeeland

Saté van kippendijen 200 GR -21,5  300 GR –24,75

Javaanse pindasaus-kroepoek-atjar-frites

Lams koteletjes van de rack  -32,5/XL39,50

Gras gevoed New Zeeland

Jong rund rib-roast 300 Gr -29,5

Aan het bot gebraden-Friander-Hollands-jong rund

Woodstock-Trio (van alles wat)    -25,5

Sparerib, kippendijensaté, steak met een grill-sausje 

Catch of the day  Dagprijs (zie krijtBord)

Dagverse vis wat de markt ons brengt

Extra te bestellen;

Gepofte aardappel met knoflook-crème fraiche -4,75
Maiskolf met roomboter -4
Pepersaus-  Portsaus – Paddenstoelenroomsaus -3,50
Kruidenboter -1,50
Friet -3,5
Truffelmayo -3,5

Vrijdag 17.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 17.00 tot 23.00 uur
Zondag 17.00 tot 23.00 uur

Gelieve te reserveren via Resengo op onze site.