Menu

Mondvermakers bij de borrel

Aioli -3

Brood, kruidenboter -3,5 p.p.

Springroll van pekingduck en hoisin -9,50
Goed begin/ huisbrood-dippers-serranoham -4,5 p.p.
Pata Negra 60 gr. knoflookbrood -12,50

steak Tartaar/ pata negra  -15,5
gehakte ossenhaas met Iberico-ham
eitje en piccalillymayo

Carpaccio van rund
Parmezaan-pesto-macadamia -13,5
Truffelmayonaise +2

Scampi’s Pill-Pill -15,50/21,50
Scampi,s-knoflook-olijfolie-ui-champignons-tomaat

Vis Vangst  -14,50
Romige kreeftensaus gevuld met diverse zeevruchten & zeekraal.

Crispy tonijn “sushi-style” -15,5
Dagverse tonijn op een krokante bodem met wakamé-gember soya en wasabi-mayonaise.

Gamba’s pikant -15,5  
Woodstock’s favoriet. Romige zoet-pittige saus met zeekraal en taugé.

Voorgerecht worden gereserveerd met brood en kruidenboter.

Tournedos (Best in Town) 200 GR+  -33
Gras gevoed Hereford/black Angus New Zeeland

Ribeye 300 GR -32,5
Gras gevoed Hereford/black Angus New Zeeland

Entrecôte 300 GR -32,5
Gras gevoed Herford/black Angus New Zeeland

Saté van kippendijen 200 GR -21,5  300 GR –24,75
Javaanse pindasaus-kroepoek-zoetzuur-frites

Lams koteletjes van de rack  -32,5/XL39,50
Gras gevoed New Zeeland

Jong rund rib-roast 300 Gr -29,5
Aan het bot gebraden-Friander-Hollands-jong rund

Woodstock-Trio (van alles wat)    -25,5
Sparerib, kippendijensaté, steak met een grill-sausje

Catch of the day  Dagprijs (zie krijtBord)
Dagverse vis wat de markt ons brengt

Extra te bestellen;
Pepersaus-  Portsaus – Paddenstoelenroomsaus 3,50
Kruidenboter 1,50  / Friet 3,5
Truffelmayo -3,5

Vrijdag 17.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 17.00 tot 23.00 uur
Zondag 17.00 tot 23.00 uur

Gelieve te reserveren via Resengo op onze site.