Stefan Silver en Cianja den Teuling staan aan het roer van het vernieuwde Woodstock, gelegen in de levendige Peperstraat in Oss. Ondanks de opkomst van vegetarische opties, blijft het restaurant trouw aan zijn roots en serveert het nog steeds overheerlijke vleesgerechten.

Marcel en Jacky van Raaij waren ooit het gezicht van het gerenommeerde restaurant Herperduin gedurende 29 jaar. In 2017 kozen ze echter voor een nieuwe uitdaging in het bruisende stadscentrum van Oss, waar Woodstock tot leven kwam en gaven eind 2023 het stokje over aan Stephan Cianja, twee enthousiaste horeca-ondernemers.

Voor Stefan en Cianja voelde de overname als een natuurlijke stap. Met hun passie voor de horeca en liefde voor goed eten, vonden ze in Woodstock de perfecte plek om hun dromen waar te maken. Het warme welkom van de lokale gemeenschap bevestigt dat ze hier op hun plek zijn.

Met een uitbreiding van de openingstijden, waaronder nu ook de maandagavond, willen Stefan en Cianja een plek creëren waar iedereen zich welkom voelt. De nadruk ligt op een huiselijke sfeer en persoonlijke service, waar gasten zich direct thuis voelen.