PURE PASSIE VOOR GOED ETEN & GASTVRIJE BELEVING
BOURGONDIËRS PUR SANG.

Marcel en Jacky van Raaij

“Wij zijn bijzonder trots dat we in de gezellige Peperstraat van Oss, om onze heerlijke steaks bekend staan. Tot snel!”

Ontdek

ONS VERHAAL

Alweer twee jaar zitten we nu in de Peperstraat in Oss. Inmiddels hebben de gasten besloten waar we goed in zijn: MOOI VLEES. Zij bepalen uiteindelijk waar ze naar op zoek zijn, waar ze van genieten en wat wij inkopen.

Onze liefde voor lekker en goed eten is er al 30 jaar, maar extreme mooie stukken vlees inkopen en grillen is een vak apart. Inmiddels hebben we het onder de knie. Iedere week zoeken we weer naar de mooiste ossenhazen, rib-eye’s en gemarmerde stukken vlees die het meest geschikt zijn voor onze watergrill.

Terwijl het vlees rust onder de warmtelampen en op het chefs rek, zijn onze koks druk doende om er het ALLERBESTE van te maken. In de hectiek van de professionele keuken heeft vlees tijd en rust nodig om op temperatuur te komen, te garen en een krokant korstje te krijgen. En die tijd nemen onze koks.

Onze ‘zwarte brigade’ laat jou graag het vlees zien en zeker de mooie grote steaks; T bone en Tomahawks. Op ons specialiteitenbord staan iedere week weer nieuwe ontdekkingen. De ‘zwarte brigade’ is inmiddels ook verliefd geworden op die mooie stukken en kunnen er van alles over vertellen. Graag verwennen ze iedereen zowel de gast die komt voor even een snelle maaltijd als de gasten die een hele avond bij ons door willen brengen.

Veel vlees van de Grill maar ook een mooi stukje vis, pasta en vegetarische gerechten staan op onze kaart. Veel oosterse smaken, daar houden we van.
Spaans pepertje, gember, citroengras & koriander.

We zijn niet zo van de linzen maar zeker van de verse groenten, Turkse rijst, couscous en verse pasta’s.

Omdat we (bijna) alles zelf maken en kruiden, kunnen we direct ingaan op allergeen wensen. Gluten- of lactosevrij is geen enkel probleem.

Onze HOFLEVERANCIER groenten; Tarimer. De buurman weet ons iedere dag weer te verassen met VERS.
Onze HOFLEVERANCIER wijn; Wijnhandel van Helden. Druivensap in alle kleuren en smaken.

BE OUR GUEST